Kontakt

Forårsmesse med nye eksotiske tiltag

Nordjyske 15. marts 2016

Sørøverskib og indtryk fra fjerne verdensdele skal være med til at trække gæster til

AARS: ”Den bedste forårsmesse nogensinde”.

Arrangørerne i Messecenter Vesthimmerland sparer ikke på de store ord forud for ”Forår i Himmerland”-messen i Aars 2. og 3. april.

– I 2014 mere end fordoblede vi besøgstallet på forårsmessen. Vi nåede over 7.000 besøgende, og forårsmessen i 2014 står stadig som den mest besøgte messe i Messecenter Vesthimmerland.

– Det har vi imidlertid tænkt os at lave om på i år, lyder det optimistisk fra messedirektør Nicolaj Holm.

”Forår i Himmerland” afholdes kun hvert andet år, og sådan har det i øvrigt været lige siden den allerførste forårsmesse tilbage i slut-firserne.

Forårsmessen er lige så gammel som messecenteret, og har igennem alle årene været arrangeret i samarbejde med Aars Håndboldklub.

I 2016-udgaven vil der yderligere være skruet op for oplevelserne, inspirationen og tilbuddene, bebuder Nicolaj Holm.

– Messer skal ikke blot være messer, men en oplevelsesrig inspirations- og hyggetur, uddyber han.

Et af de nye tiltag er et særligt ”Smag på Verden”-afsnit på forårsmessen. Her vil messegæsterne kunne få kulinariske og kulturelle smagsprøver fra Asien, Afrika og Caribien.

– Vi har fået verden til at komme til Aars. En del af Hal 2 vil være fyldt op med smagsprøver, salg og kulturelle oplevelser fra de mere eksotiske dele af verden, annoncerer projektleder Inge Bjørn.

Lige op ad særudstillingen ”Smag på Verden” finder man et andet unikt tiltag fra arrangørernes side. Den traditionelle scene, der bruges til modeshows og åbningstaler, er denne gang skiftet ud med et sørøverskib.

– Sørøverskibet kommer til at danne base for Piraten Jake og hans venner, når alle børn og barnlige sjæle får mulighed for at deltage i en spændende skattejagt på messen, oplyser Inge Bjørn.

Leave A Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *