Kontakt

Ny ”baby” i Aars ser ud til at blive velskabt

Nordjyske 25. maj 2015

Ny ”baby” i Aars ser ud til at blive velskabt

Messecenter Vesthimmerland holder barnets dag

AARS: Når den nye baby- og børnemesse ”Barnets Dag” i den kommende weekend løber af stabelen i Messecenter Vesthimmerland, bliver det med udstillere fra hele landet.

Den nye messe har ikke mindst oplevet stor opmærksomhed fra københavnske firmaer, der hellere end gerne tager turen til Vesthimmerland for at vise produkter frem på den nye event.

– Standene blev nærmest flået væk. Og vi har nok en 10-12 udstillere alene med postnummer på Sjælland og København, fortæller projektleder Andy Madsen fra Messecenter Vesthimmerland – ikke uden en vis stolthed.

På baby- og børnemessen i Aars vil de besøgende bl.a. møde kæder og butikker med lagre af barnevogne, tøj, udstyr, tilbehør og andre ting, der bare skal sælges nu, men man vil også kunne finde spændende specialbutikker, som står for lækre og nye designprodukter.

Fra Kokkedal i Nordsjælland kommer eksempelvis det nye iværksætterfirma Goodwood, der har specialiseret sig i at designe børnemøbler i træ, og fra Rørvig får messen besøg af to andre iværksættere: to efterlønnere, der designer og sælger egne barnevogne og andet baby-gear.

Baby- og børnemessen er et nyt tiltag fra Messecenter Vesthimmerland – og for projektlederen selv er det også en slags baby, der skal nurses om.

– Jeg er ny i mit job, og messen er min første event på egen hånd. Så på en måde er babymessen min egen lille baby, fortæller Andy Madsen.

Og babysnak er der i det hele taget meget af for projektlederen disse dage.

– Ja, det rigtigt. Privat skal jeg om få uger være far for første gang, så der snakkes en del babyting både der hjemme og på jobbet disse dage, konstaterer Andy Madsen med et smil.

Messecenter Vesthimmerland støtter generelt Børnecancerfonden – og i forbindelse med ”Barnets Dag”-messen går der 10 kr. til Børnecancerfonden for hver solgt entrébillet.

Leave A Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *