Kontakt

Messe – nu med internationalt snit

Messe – nu med internationalt snit

Både fra Holland og Tyskland har arrangørerne kunnet spore stor interesse for næste års Model- og Hobbymesse i Aars

AARS: Første år fyldte messen kun én hal. Andet år var det nødvendigt at tage yderligere en messehal i brug, og når Model & Hobbymessen i Aars i 2016 løber af stabelen for tredje gang vil der også være udenlandske udstillere repræsenteret i Messecenter Vesthimmerland i Aars.

Både i Tyskland og i Holland har man øjensynligt fået øje på Model & Hobbymessen i det vesthimmerlandske, og allerede nu ligger det fast, at næste års udstilling, som afvikles i weekenden 13. og 14. februar, kommer til at tælle udstillere fra flere forskellige steder i Europa.

– Det er stort som arrangør, når vi får henvendelser fra udstillere i hele Europa, og vi glæder os meget over de tilkendegivelser, vi allerede har fået fra udstillere i Tyskland og Holland, fastslår Sonny Nielsen og Thomas Dahl Pedersen fra TS Event, der sammen med Messecenter Vesthimmerland står bag Model- og Hobbymessen 2016.

I Messecenter Vesthimmerland glæder man sig også over den internationale interesse for Model- og Hobbymessen.

– Generelt har vi 2015 oplevet en stigende international interesse for arrangementer i messecenteret, og det er naturligvis med stor glæde, vi nu kan konstatere, at bl. a, Model & Hobbymessen er ved at udvikle sig til et internationalt brand, siger adm. direktør Nicolaj Holm.

Projektleder i forbindelse med Model & Hobbymessen er Marianne Poulsen, og hun garanterer på forhånd mange nye tiltag, når det går løs i midten af februar.

– Eksempelvis kan jeg nævne, at vi får et stort bassin ind i Hal 1, så der bliver mulighed for modelsejlads. Ligesom der også blive sat et net op til modelmotorflyene, så vi kan få dem i luften, bebuder hun.

Leave A Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *