Messe for legebørn i dobbelt format

Messe for legebørn i dobbelt format

Nordjyske 05. februar 2015

Messe for legebørn i dobbelt format   Nordjyske.dk

 

Messe for legebørn i dobbelt format

Model & Hobby Messe i Aars har haft vokseværk siden premieren i 2014

AARS:- Vi er klar med modeltraktorer, dioramaer, tekno-lastbiler, dampmaskiner, modelbiler, Lego, modeltoge, dukker, dukkehuse, miniaturehobby, entrepenørmaskiner, airbrush og meget meget mere.

Sådan lyder det lokkende fra medarrangør Thomas Petersen, TS Event, forud for årets Model & Hobby Messe i Messecenter Vesthimmerland 21. og 22. februar.

Model & Hobby Messen 2015 er nr. to af slagsen, og i forhold til i fjor er antallet af udstillere blevet fordoblet.

Til stor glæde for messedirektør Nicolaj Holm.

- Model & Hobby Messen var ét af vores nye arrangementer sidste år. Og arrangementet blev en pæn succes.

- Mange var interesseret i alt fra fjernstyrede lastbiler til dukkehuse og dampmaskiner, fortæller han.

Helt præcist kunne arrangørerne i 2014 registrere cirka 1500 besøgende, og dette besøgstal håber både messecentret og TS Event på at kunne forbedre i denne omgang.

- Årets messe for legebørn i alle aldre – og af begge køn – bliver ikke kun større og bredere i kraft af en fordobling af udstillere.

- Der bliver ligefrem tale om en messe med hobbymodeller til vands, til lands og i luften – og mange af standende bliver ”arbejdende stande” med masser af aktiviteter, lyder det forventningsfuldt fra Nicolaj Holm og Thomas Petersen.

Skulle man blive inspirereret i løbet af weekenden, vil der også på Model & Hobby Messen være mulighed for at købe modelbyggesæt og andet legetøj med hjem.

- Der sælges modelbyggesæt på flere stande, så de besøgende selv kan give sig i kast med tingene, når de kommer hjem, fremhæver Thomas Petersen.