Feb.01

Jan.31

Virksomheder vil have de bedste talenter

Artikel omkring Aalborg Universitets samarbejde med virksomheder. Afdækker to virksomheders positive erfaringer med studerende og kandidater. Målgruppen for artiklen er kommende studerende, som står overfor studievalg.

Læs artiklen her:

Artikler

Jan.21

Gruppearbejde får alle med

Artikel omkring Aalborg Universitets gruppearbejde og fordelene herved. Målgruppen for artiklen er kommende studerende og deres forældre.

Læs artiklen her:

Artikler

Jan.10

Jan.07

Dec.21

Mar.15

Forårsmesse med nye eksotiske tiltag

Nordjyske 15. marts 2016

Forårsmesse med nye eksotiske tiltag   Nordjyske.dk (2)

Sørøverskib og indtryk fra fjerne verdensdele skal være med til at trække gæster til

AARS: ”Den bedste forårsmesse nogensinde”.

Arrangørerne i Messecenter Vesthimmerland sparer ikke på de store ord forud for ”Forår i Himmerland”-messen i Aars 2. og 3. april.

- I 2014 mere end fordoblede vi besøgstallet på forårsmessen. Vi nåede over 7.000 besøgende, og forårsmessen i 2014 står stadig som den mest besøgte messe i Messecenter Vesthimmerland.

- Det har vi imidlertid tænkt os at lave om på i år, lyder det optimistisk fra messedirektør Nicolaj Holm.

”Forår i Himmerland” afholdes kun hvert andet år, og sådan har det i øvrigt været lige siden den allerførste forårsmesse tilbage i slut-firserne.

Forårsmessen er lige så gammel som messecenteret, og har igennem alle årene været arrangeret i samarbejde med Aars Håndboldklub.

I 2016-udgaven vil der yderligere være skruet op for oplevelserne, inspirationen og tilbuddene, bebuder Nicolaj Holm.

- Messer skal ikke blot være messer, men en oplevelsesrig inspirations- og hyggetur, uddyber han.

Et af de nye tiltag er et særligt ”Smag på Verden”-afsnit på forårsmessen. Her vil messegæsterne kunne få kulinariske og kulturelle smagsprøver fra Asien, Afrika og Caribien.

- Vi har fået verden til at komme til Aars. En del af Hal 2 vil være fyldt op med smagsprøver, salg og kulturelle oplevelser fra de mere eksotiske dele af verden, annoncerer projektleder Inge Bjørn.

Lige op ad særudstillingen ”Smag på Verden” finder man et andet unikt tiltag fra arrangørernes side. Den traditionelle scene, der bruges til modeshows og åbningstaler, er denne gang skiftet ud med et sørøverskib.

- Sørøverskibet kommer til at danne base for Piraten Jake og hans venner, når alle børn og barnlige sjæle får mulighed for at deltage i en spændende skattejagt på messen, oplyser Inge Bjørn.

Events,Artikler,Presse

Feb.26

Agro Nord uberørt af landbrugskrise

Nordjyske 26. februar 2016

Agro Nord uberørt af landbrugskrise   Nordjyske.dk

 

 

Agro Nord uberørt af landbrugskrise

Såvel kvæg- som maskinudstillerne bakker trofast op om forårets store kvægudstilling i Vesthimmerland lørdag 5. og tirsdag 8. marts

AARS: I en tid hvor landbruget virkelig er tvunget i knæ på grund af meget lave priser for mælk og kød, er der alligevel grund til at glæde sig for arrangørerne af den årlige Agro Nord-udstilling i Messecenter Vesthimmerland og Nordjysk Agrocenter i Aars.

119 stykker kødkvæg og hele 141 stykker malkekvæg har meldt deres ankomst, når Agro Nord 2016 afvikles lørdag 5. og tirsdag 8. marts.

- Og mest imponerende er det næsten, at hver eneste kvadratmeter udstillingsareal i de to haller – og i foyeren – er totalt udsolgt. Det viser noget om den værdi, udstillerne af maskiner og moderne teknik tillægger Agro Nord-udstillingen i Aars, fremhæver koordinator Jens Holm Danielsen.

Forhåndsforventningen er, at omkring 6000 gæster vil besøge Agro Nord 2016 i løbet af de to udstillingsdage – med størst rykind til tirsdagens udstilling af malkekvæg.

Bedømmelsen af elitekøer fra nær og fjern er i år lagt i hænderne på Ken Proctor, der hjemme i England er kendt som en meget respekteret dommer.

I den mere underholdende afdeling forsøger arrangørerne sig i år med et nyt tiltag: En særlig konkurrence i at fremvise kvier, som først er klippet, vasket og børstet, så de præsenterer sig optimalt.

- Konkurrencen henvender sig specielt til de yngre blandt udstillerne, og det er en konkurrenceform, som vore kolleger i det store udland går meget op i, fremhæver Jens Holm Danielsen.

Et andet indslag i malkekvægsudstillingen på Agro Nord bliver en genoplivning af den gamle tradition med bortauktionering af interessante kviekalve.

I alt kommer fem kalve under hammeren – kalve som både har en høj eksteriørmæssig værdi, men selvfølgelig også en god mælkeydelse i afstamningen.

Skuets absolutte højdepunkt bliver dog igen i år, når der sidst på eftermiddagen skal udpeges en Miss Agro Nord 2016 – og en reserve champion. Ejerne af de to køer modtager hhv. 5000 og 3000 kr., hvilket er en usædvanlig stor pengepræmie efter dansk målestok.

Også i forbindelse med kødkvægsudstillingen står der penge på højkant – nærmere bestemt 2000 kr. til skuets bedste kødkvægsdyr.

I alt er en halv snes forskellige kødkvægsracer repræsenteret på årets Agro Nord-udstilling.

Events,Artikler,Presse

Dec.10

Messe – nu med internationalt snit

Nordjyske 10. december 2015

Messe - nu med internationalt snit   Nordjyske.dk

 
Messe – nu med internationalt snit

Både fra Holland og Tyskland har arrangørerne kunnet spore stor interesse for næste års Model- og Hobbymesse i Aars

AARS: Første år fyldte messen kun én hal. Andet år var det nødvendigt at tage yderligere en messehal i brug, og når Model & Hobbymessen i Aars i 2016 løber af stabelen for tredje gang vil der også være udenlandske udstillere repræsenteret i Messecenter Vesthimmerland i Aars.

Både i Tyskland og i Holland har man øjensynligt fået øje på Model & Hobbymessen i det vesthimmerlandske, og allerede nu ligger det fast, at næste års udstilling, som afvikles i weekenden 13. og 14. februar, kommer til at tælle udstillere fra flere forskellige steder i Europa.

- Det er stort som arrangør, når vi får henvendelser fra udstillere i hele Europa, og vi glæder os meget over de tilkendegivelser, vi allerede har fået fra udstillere i Tyskland og Holland, fastslår Sonny Nielsen og Thomas Dahl Pedersen fra TS Event, der sammen med Messecenter Vesthimmerland står bag Model- og Hobbymessen 2016.

I Messecenter Vesthimmerland glæder man sig også over den internationale interesse for Model- og Hobbymessen.

- Generelt har vi 2015 oplevet en stigende international interesse for arrangementer i messecenteret, og det er naturligvis med stor glæde, vi nu kan konstatere, at bl. a, Model & Hobbymessen er ved at udvikle sig til et internationalt brand, siger adm. direktør Nicolaj Holm.

Projektleder i forbindelse med Model & Hobbymessen er Marianne Poulsen, og hun garanterer på forhånd mange nye tiltag, når det går løs i midten af februar.

- Eksempelvis kan jeg nævne, at vi får et stort bassin ind i Hal 1, så der bliver mulighed for modelsejlads. Ligesom der også blive sat et net op til modelmotorflyene, så vi kan få dem i luften, bebuder hun.

Artikler,Presse

Oct.22

Messecenter tilbyder gratis adgang til himlen

Nordjyske 22. oktober 2015

Messecenter tilbyder gratis adgang til himlen   Nordjyske.dk

 

Messecenter tilbyder gratis adgang til himlen

40 stande klar til at tage imod gæsterne i weekenden

AARS: Både det himmelske, det jordiske og det midt i mellem er på menuen, når Messecenter Vesthimmerland byder på Helse-, Sundhed- og Velvære den kommende weekend.

Det er et af centrets sikre træffere gennem efterhånden mange år, og denne gang er der endda gratis entré.

Her kan man gå på opdagelse mellem 40 stande, der strækker sig fra det absolut jordbundne til mere uortodokse bud på mere velvære i livet. I den ene ende af udbuddet er det for eksempel brugskunst, kostvejledning, fodterapi og neglebehandling, mens man i den anden ende kan få bud på for eksempel healing, astro-design, auralæsning og hus-rensning.

Events,Artikler,Presse